IVONA BRNELIĆ osnivač i umjetnički direktor RiSa .

FKP 4694 Bila je visoko cijenjeni međunarodni performer, a sada je osnivač i umjetnički voditelj RiS DANCE CENTRA.

Nakon diplome plesnog pedagoga “ Laine Theatre Art ” koleđa (UK) ostvaruje uspješnu svijetsku plesnu karijeru. 

Lista ljudi sa kojima je surađivala dovoljno govori sama za sebe, a tu listu krase imena nekih od najvećih međunarodnih zvijezda na svijetu.

Pozornicu je dijelila sa Tinom Turner, Beyonce, Cher, Nellyem, Sealom, Pharrell Williamsom, Take that, Spice girls, Gwen Stefani, Boyzone...

Devet godina bila je dio benda Tine Turner, a u sedamnaest godina internacionalne plesne karijere imala je priliku nastupati na nakim od najvećih glazbenih događaja u Europi i Americi:

- Dodjela Grammy nagrada ( Tina Turner i Beyonce)

- American Music Awards ( Cher)

- MTV Music Awards ( Nelly & Pharrell, Gwen Stefani)

- Super Bowl ( Tina Turner)

- World Music Awards ( Cher)

- Mobo ( Seal)

 

2008. godine vraća se u Rijeku i osniva RiS DANCE CENTAR u želji da promovira ples i pruži platformu mladim plesnim talentima i svima onima koji uživaju u plesu i imaju želju napredovati.

Koreograf za turneje Toni Cetinski “ Furia tour ”, Severina “ Zdravo Marijo ”,  ELFS ”Cro a Porter”, Hairstyle News, prezentacije automobila Nissan, Mazda, Citroen ...
2012/2013 osnivač je avangardne modne manifestacije S>B FASH!ON u suradnji sa afirmiranim Hrvatskim dizajnerom Zigmanom.
2017. Idejni začetnik i kreativni direktor "Fash!on live" muzičko-plesne manifestacije u suradnji sa Matijom Vuicom i Elfsima.

2018. pokreće agenciju za evente L2C events/ www.love2create.org 

 

KREATIVNI TIM RiS DANCE CENTRA