Postani dio našeg plesnog tima bez obzira na plesno iskustvo. 

Plesni stilovi: MTV, HIP HOP, JAZZ, FUSION, BALET, RiSIĆI ( 3/6 god.).

RiSovci- natjcateljska grupa postiže vrhunske rezultate na svijetskim natjecanjima. Iza sebe ima brojne medalje, profesionalne angažmane na koncertima, revijama te televizijeske nastupe. Ako je ples nešto što bi ste htjeli probati ili već imate iskustvo a želite raditi sa najboljima RiS je studio za Vas!
Raznolikost plesnih programa omogućava Vam upoznavanje i usavršavanje plesnih stilova za uzraste od 3 godine nadalje.

Tim instruktora pod stručnim vodstvom Ivone Brnelić uvesti će Vas u magičan svijet plesa.

Plesni stilovi:

MTV 
Ovaj plesni stil potječe od kombinacije klasičnog Jazza , «street» stila i hip hopa, a učestao je na pop koncertima, video spotovima koji su dio MTV kulture. Naglasak nije toliko na tehnici koliko na kombinaciji s ostalim stilovima. Dinamičan i oštar, s naglaskom na individualnost i slobodu izvođenja.
HIP HOP 
Hip-hop plesni stil pleše se uz istoimeni glazbeni stil. Zasniva se na kombinaciji slobodnog street stila. Stil je dinamičan i individualan. Naglasak nije na tehnici pa se preporuča kombinacija sa jazzom.
JAZZ
Ovaj je plesni stil nastao iz baleta, no pokreti su puno opušteniji. Ključni su elementi sinkopacija (ritmično naglašavanje određenih pokreta), individualnost te improvizacija. Ovim se stilom stječe plesna tehnika koja pomaže pri savladavanju ostalih plesnih stilova.
RiSIĆI 5-6 god.
Zabavan plesni program za djecu od 5/6 godina. Plesni pokret je jednostavan i djeca kroz igru savladavaju prve plesne korake. Dobrobit ovog programa je poboljšanje koordinacije, koncentracije i pravilnog držanja.
Mame mogu u isto vrijeme vježbati u teretani uz popust!
RiSIĆI  3-4 god.
Zabavna plesna igraonica za djecu od 3/4 godine.
Mame mogu u isto vrijeme vježbati u teretani uz popust!

 

RiS DANCE CENTAR organizira godišnje dvije predstave u kojoj nastupaju svi plesači RiSa.

Predstava "C'est la vie" 2017.